Solenergi

Skräddarsydda solcellsinstallationer för ditt företag

Solcellslösningar för företag

Att investera i en solcellsanläggning för ditt företag är en investering som lönar sig på flera sätt. Inte bara genom att vara med och minska er klimatpåverkan och era driftkostnader. Det höjer även värdet på både privata och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa solcellsinstallationer som är skräddarsydda för att passa både era nuvarande och framtida behov.

Växelriktare

Vid installation av ett solcellssystem behövs en växelriktare. Den omvandlar likströmmen till växelström för att kunna försörja din verksamhet med el. Den ser även till att dina solceller belastas rätt samt ger så hög effekt som möjligt. Vi samarbetar med två olika tjänster som gör det enkelt för dig att få kontroll över din energihantering.

SolisCloud och Tibber

En av våra partners är SolisCloud. Med hjälp av deras molntjänst är det enkelt för dig att övervaka och optimera ditt företags solenergiproduktion. Tjänsten möjliggör fjärrövervakning och hantering av ditt solenergisystem. SolisCloud är integrerat med Tibber som är en plattform för förnybar energi och smarta hemtjänster. Integrationen ger användaren möjlighet att automatiskt importera energidata från Tibber, vilket skapar en total bild av både energikonsumtion samt produktion. Ditt företag kan där med övervaka hur mycket energi som produceras av solpanelerna och hur mycket som används eller säljs. En smart lösning för att optimera energikonsumtion och minska kostnader.

FusionSolar

Vi erbjuder även tjänsten FusionSolar som är en ledande plattform när det kommer till smart energihantering. De tillhandahåller lösningar för solenergi när det kommer till allt från solpaneler till energilagring och energihanteringssystem. Få kontroll över energiflödet, förbrukningen och produktionskapaciteten i realtid. Tjänsten erbjuder även prognos- och planeringsverktyg för en optimerad energiförbrukning.

Vi finns med dig hela vägen

Vi finns med våra kunder hela vägen för att säkerställa att vi tillhandahåller rätt support och produkter under hela processen. Med hjälp av vårat erfarna team av projektledare, montörer och installatörer kan vi hjälpa er med en så hållbar och kostnadseffektiv lösning som möjligt. Vårt mål är att alltid ge våra kunder en grundläggande förståelse för de viktigaste faktorerna att tänka på när de gör en grön investering. Genom att tillsammans resonera kring ert företags huvudsakliga behov och drivkrafter kan vi översätta detta till tydliga designkrav som sedan kan integreras i installationerna.

Trygghet och garanti

Vi erbjuder självklart även omfattande garantier på våra produkter och arbete efter installationen. Efterarbetet inkluderar anslutning till elnätet och eventuella tillstånd som krävs. Våra professionella tekniker ser alltid till att installationen är korrekt och att allt fungerar som det ska.

Få ut mer av solen

För att få ut maximalt av solen erbjuder vi inte bara solceller. Vi kan dessutom förse ditt företag med ett komplett system av solpaneler, laddstationer och batterier. Läs mer om våra olika erbjudanden här nedan.

Energilagring

Med våra högkvalitativa batterier möjliggörs lagring av energi till framtidens behov.

Elbilsladdning

Vi förser ert företags anställda och kunder med kraftfull samt effektiv elbilsladdning på plats.

Snabbladdning

Vi erbjuder pålitliga snabbladdningsystem som kräver minimalt med underhåll.