Om oss

Vi vill göra det enkelt för företag att genomföra gröna långsiktiga investeringar inom alla aktuella områden som tydligt bidrar till er verksamhet och vårt samhälle

Vilka är vi?

Med en stark passion för hållbarhet och teknik vill vi hjälpa företag med energilösningar av högsta kvalitet. Med ett välbalanserat ekosystem av solpaneler, batterier för energilagring och laddning för elbilar samt tyngre fordon kan hållbarhetsmålen nås och kostnaderna minskas. Vårt mål är att ni som företag ska bli mer självförsörjande och samtidigt bidra till en mer hållbar morgondag.

Vi levererar all kompetens internt

Vi är även trygga i att vårt team av tekniker, montörer, ingenjörer och projektledare har all den kompetens som krävs för att ta sig an de mest avancerade uppdragen. Vi är inte bara en totalleverantör av produkterna, vi finns även här för att leda våra kunder genom hela processen. Allt från planering till installation med en full kontroll över kvalitet och säkerhet.

Vår vision

Energy Balance tror på en värld där förnybar energi är normen. Vi arbetar därför aktivt för att främja en hållbar utveckling där hållbara energilösningar ska vara ett självklart val. Vi vill alltid leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet. Det gör vi genom lång erfarenhet och en unik förmåga att leverera all kompetens inom vår organisation.

Karriär

Lediga jobb

Häng med på en resa där vi verkligen vill förändra hur vi jobbar och nyttjar planetens energi.
Vänta inte på att möjligheter ska hända. Var ambitiös och ansök nu.

Solcellsmontör

Jönköping och Kalmar

Teknisk KAM Säljare

Stockholm