Elbilsladdning

Erbjud en miljövänlig lösning under arbetstid

En miljövänlig lösning för dina anställda under arbetstid

I takt med att elbilen blir ett allt mer självklart val för många förändras även förutsättningarna för företagen. Att investera i laddstationer hos Energy Balance är ett smart val som har många fördelar. Både för företaget, dess anställda och kunder. Vi erbjuder kompletta lösningar för elbilsladdning. Allt från enkla laddstationer för mindre företag till mer avancerade lösningar för större organisationer. Självklart är dessa utformade för att anpassa sig till ert nuvarande elnät och fördelar all tillgänglig ström till de inkopplade elbilarna.

Kostnadsfria styrsystem

Energy Balance förser dig och ditt företag med kostnadsfria styrsystem så att du snabbt och smidigt ska kunna ha total överblick av dina laddboxar.

Monta Ev Charge

Med hjälp av Monta Ev Charge får du en komplett, automatiserad överblick av ditt företags laddpunkter. Här får du även koll på betalningar, tillgänglighet och prissättning. Det möjliggör att du kan bestämma vem som får ladda och till vilken kostnad. Schemalägg åtkomsten till laddpunkterna samt dina prisändringar eller välj en dynamisk spotprissättning.

Ctek Charge portal

Vi erbjuder även Ctek Charge Portal som är en webbplats där du enkelt hanterar och övervakar laddningsprocessen över era elfordon. Här får du och ditt företag även åtkomst till information om eventuella laddningsbehov och historik. Du får dessutom laddningsrapporter som visar användningsdata och laddningskostnader. Som företag är det här det perfekta hjälpmedlet för dig då portalen gör det möjligt att hantera och övervaka en stor mängd fordon samtidigt.

En trygg investering

Ett samarbete med oss ska innebära en trygg investering för dig och ditt företag. Vi finns här genom planering, rådgivning och implementeringen till installation och underhåll. Alla våra laddstationer är godkända enligt ISO61851-standarden och utvecklade för att klara alla olika väderförhållanden, så som kyla, snö och regn.