Snabbladdning (DC)

Snabb, pålitlig och hållbar laddning

Energy Balance är nordisk importör, distributör och servicepartner för PNE Globals sortiment av DC-laddare Som ledande aktör inom hållbara energi- och infrastrukturlösningar har Energy Balance ett strategiskt partnerskap med taiwanesiska PNE Global. Med över 400 DC-laddare installerade runt om i Norden representerar PNE Global en betydande närvaro inom den nordiska laddningsinfrastrukturen. Partnerskapet etablerar Energy Balance som den officiella nordiska importören, distributören och servicepartnern för PNE Globals omfattande sortiment av DC-laddare.

DC Snabbladdning

När ni som företag ställer om till helt eldrivna fordon krävs ofta en snabbladdnings-lösning med effektiv uppladdning. Med våra flexibla och högpresterande DC-snabbladdare tillgodoser vi en smidig installation utefter era önskemål.

Läs mer

Elbilsladdning

För att möjliggöra en framtid med elbilar krävs pålitliga och effektiva laddningstationer. Vi på Energy Balance har den kunskap som krävs för att förse ditt företags anställda med smarta laddningslösningar. Samtidigt som du kan ha fullständig överblick.

Läs mer

Hör av dig

Fyll i formuläret med namn, kontaktuppgifter och eventuella frågor så hör vi av oss inom fyra timmar.

Energy Balance Scandinavia AB

Org nr: 559387-1162